• Партнерки київського офісу Baker McKenzie Оксана Сімонова та Ліна Немченко визнані лідерками юридичного ринку за результатами дослідження "Ukrainian Women in Law 2023", опублікованого професійним виданням "Юридична Газета" у грудні 2023 року.

Партнерка Оксана Сімонова очолює практику з питань антимонопольного та конкурентного права в київському офісі. Вона займає високі позиції в рейтингах провідних українських та міжнародних юридичних довідників, включно з The Legal 500, Chambers Europe та GCR 100. Оксану визнано майбутньою лідеркою (Future Leader) в галузі конкурентного права згідно з рейтингом Who's Who Legal 2023 Competition Global Guide. Оксана є також головою Pro Bono Комітету київського офісу Baker McKenzie.

Ліна Немченко – партнерка практики нерухомості та керівниця практики з питань трудового та міграційного права київського офісу. Ліна двічі отримала визнання "Best in Real Estate" в рейтингу The European Women in Business Law Awards, і вона є єдиною українською юристкою, яка була відзначена цією нагородою. Юридичний довідник The Legal 500: EMEA включив Ліну до своєї "Hall of Fame" в практиці нерухомості, а Chambers Europe з 2008 року рекомендує її як експертку 1 рівня (Band 1) в галузі нерухомості в Україні. Ліна також є головою Комітету з питань інклюзивності, різноманітності та рівності (Inclusion, Diversity and Equity Committee) київського офісу Baker McKenzie.