Language:

Description

1. Informatie

Vanaf juni zijn er stageplekken bij ons Indirect Tax team beschikbaar. Wil jij écht weten hoe het eraan toegaat op een internationaal advocatenkantoor? Kom dan stage lopen!

Baker McKenzie is één van 's werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoor, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen voor internationale en Nederlandse topcliënten.

Indirect Tax
Het team Indirecte Belastingen bedient beursgenoteerde multinationals en grote en middelgrote ondernemingen op het gebied van omzetbelasting. Het team vervult binnen Baker McKenzie een voortrekkersrol bij de verdere uitbouw van een wereldwijde BTW- en douanepraktijk. Het indirecte belastingenteam bestaat uit 20 fiscalisten/fiscaal economen en is onderdeel van de sectie Tax die bestaat uit 75 fiscalisten, advocaten en economen. 
De baanbrekende praktijk staat nummer één op internationale juridische ranglijsten en valt regelmatig in de prijzen. Zo zijn wij meerdere malen uitgeroepen door International Tax Review tot Tax Firm én Transfer Pricing Firm of the Year.
 
2. Functie

Als student-stagiaire werk je mee aan projecten met de Baker McKenzie collega's en lever je o.a. bijdrage door het doen van due diligence en het schrijven van memo's. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten op een specifiek werkgebied. Uiteraard dragen wij zorg voor goede begeleiding en ben je ook van harte welkom bij sociale kantoor en/of sectie gerelateerde evenementen.

3. Eisen

Je kiest bewust voor een stage bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Je zit minimaal in het derde jaar van je universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en beschikt over een goed CV (met nevenactiviteiten) evenals een goede cijferlijst. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en wil je graag stage komen lopen in een team om te werken aan grensoverschrijdende zaken. Je wilt jezelf ontwikkelen en je kennis verdiepen en verbreden in een internationale omgeving. Ook vind je het leuk om op sociaal vlak actief te zijn binnen de sectie.

4. Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier! Graag ontvangen wij je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen.