Language:

Description

1. Informatie

Baker McKenzie is een van 's werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Wij staan bekend om een innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico's te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Jij kan hieraan bijdragen! Je gaat werken voor een van de twee partners op de Litigation praktijkgroep. Een jonge en ambitieuze afdeling, waar jouw initiatief en snelle denken heel goed van pas komt.
 
2. Functie

Jouw rol… Is heel afwisselend! Jij assisteert de Partner door vooruit te denken en te handelen. Je houdt veel ballen in de lucht en je hebt een scherpe focus op de client, interne afdelingen en collega’s binnen onze global organisatie. Je draagt bij aan business development activiteiten, zorgt ervoor dat de cliënt snel antwoord krijgt (inbox management), organiseert en plant bijeenkomsten met cliënten en regelt reizen. Uiteraard doe je nog veel meer: een divers scala aan werkzaamheden past bij jou.

3. Eisen

Jij bent… Een teamplayer, je kan prioriteiten stellen en duidelijk de verwachtingen managen. Ook vind jij ontwikkeling belangrijk en houd jij je hoofd koel bij drukte.
Competenties, talent en persoonlijkheid vinden wij erg belangrijk, daarnaast is het  onderstaande ook een vereiste om succesvol te kunnen zijn:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de juridische/zakelijke dienstverlening, bij voorkeur een procespraktijk
  • Minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar
  • HBO werk- en denkniveau

Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

4. Arbeidsvoorwaarden

Een internationale, dynamische en relatief jonge werkomgeving waarbij oog is voor jouw ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportfaciliteiten en een 13e maand.

5. Interesse

Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging en zie jij jezelf helemaal zitten op deze plek? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier!
Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Nelleke Mensink, Recruiter: T +31 20 551 7951 of E: Nelleke.Mensink@bakermckenzie.com