Language:

Description

1. Informatie

Voor de sectie Real Estate zijn wij op zoek naar een ambitieuze startende kandidaat-notaris.

De sectie Real Estate richt zich op de transactie- en adviespraktijk rondom vastgoed. De praktijk is sterk groeiende en de sectie dient daarom op de korte termijn verder te worden uitgebreid. De sectie werkt nauw samen met andere afdelingen binnen kantoor Amsterdam, zoals de secties Corporate Structures, Banking & Finance en Corporate M&A. Daarnaast maakt de sectie deel uit van diverse internationale Baker McKenzie praktijkgroepen. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 77 Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid. De sfeer binnen de sectie Real Estate is informeel en transparant.

2. Functie

Als kandidaat-notaris werk je veel samen met advocaten en fiscalisten en word je breed ingezet. Je bent betrokken bij transacties op het gebied van commercieel vastgoed zoals kantoorgebouwen, winkelcentra, hotels, distributiecentra, industriële gebouwen, wind- en zonneparken. De functie bestaat uit het (assisteren bij het) opstellen van juridisch complexe overeenkomsten en akten, het coördineren van de werkzaamheden en het onderhouden van contact met de veelal internationale cliënten. Je werkt in een informele setting waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Naast de mogelijkheid om tijdelijk te werken in het buitenland, biedt onze praktijk voldoende doorgroeimogelijkheden.

3. Eisen

Je hebt een (bijna) afgeronde studie notarieel recht en aantoonbare affiniteit met het notariaat en vastgoed. Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de groeiende praktijk door je in te zetten voor de cliënt en de praktijkgroep. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en wil je in teamverband werken in een internationale omgeving.
Paul Goedvolk (partner): "Wij zoeken een ambitieuze startende kandidaat-notaris voor ons Real Estate team. Vanaf dag één heb je zelf contact met onze cliënten en werk je aan spraakmakende nationale en internationale transacties. We zijn een hecht team met enthousiasme voor ons vak en daarom op zoek naar een gemotiveerde teamplayer."

4. Interesse

We vinden het leuk om je te ontmoeten en vertellen je heel graag meer! Je bent van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Melike Durmaz, Recruiter via melike.durmaz@bakermckenzie.com.