Language:

Description

1. Informatie

Voor onze Corporate sectie binnen het Notariaat zijn wij op zoek naar een ambitieuze startende kandidaat-notaris.
Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied.
De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en bestaat uit 3 notarissen, ongeveer 30 kandidaat-notarissen en paralegals en daarnaast advocaten. De leden van de sectie werken nauw samen met andere secties, waaronder Banking & Finance, Employment en Tax en maken deel uit van diverse internationale Baker McKenzie practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 76 Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze, zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid.

2. Functie

In hechte multidisciplinaire teams timmeren we aan de weg. We dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Als startend kandidaat-notaris profileer je jezelf als specialist op het gebied van vennootschapsrecht binnen de sectie Corporate. Je bent betrokken bij het structureren van vennootschappen in het kader van diverse transacties, zoals fusies en overnames, joint ventures en private equity investeringen. De functie is afwisselend, want je werkt in diverse projectteams samen met allerlei andere specialisten van Baker McKenzie voor interessante cliënten. Je wordt intensief begeleid en je neemt deel aan het opleidingsprogramma van de Baker Academy.

3. Eisen

Je kiest bewust voor een carrière bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Vanzelfsprekend heb je (bijna) een academische studie in notarieel recht afgerond. Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de groeiende praktijk door je in te zetten voor de cliënt en de praktijkgroep. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en wil je in teamverband werken in een internationale omgeving.

4. Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor zit op de Zuidas (naast station Amsterdam Zuid) en beschikt over een eigen sportschool en een Baker café. Geregeld worden er sociale en sportieve evenementen voor alle collega's georganiseerd.

5. Interesse

We vinden het leuk om je te ontmoeten en vertellen je heel graag meer! Je bent van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Melike Durmaz, Recruiter via melike.durmaz@bakermckenzie.com.