Language:

Description

1. Informatie

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Baker McKenzie ondersteunt ondernemingen in binnen- en buitenland met een vernieuwende, onafhankelijke en pragmatische werkwijze bij het benutten van kansen en oplossen van juridische en fiscale uitdagingen. 

De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en bestaat uit ruim 25 professionals bestaande uit notarissen, kandidaat-notarissen, een professional support lawyer en paralegals. De leden van de sectie werken nauw samen met andere secties, waaronder Mergers & Acquisitions, Private Equity, Banking & Finance, Employment en Tax en maken deel uit van diverse internationale Baker McKenzie practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 77 Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid.

2. Functie

In hechte multidisciplinaire teams timmeren we aan de weg. We dagen je uit om jezelf elke dag van je beste kant te laten zien. Als kandidaat-notaris profileer je jezelf als specialist op het gebied van ondernemingsrecht binnen de sectie Corporate. Je werkt in een informele setting waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Naast de mogelijkheid om tijdelijk te werken in het buitenland, biedt onze praktijk voldoende doorgroeimogelijkheden. De functie heeft de focus op zowel de transactie praktijk als reorganisaties. Je werkt grensoverschrijdend samen in diverse multidisciplinaire en internationale projectteams met andere specialisten van Baker McKenzie. Daarnaast onderhoud je rechtstreeks contact met cliënten in zowel binnen- als buitenland.

3. Eisen

Baker McKenzie is op zoek naar een ambitieuze kandidaat-notaris met tenminste 3.5 jaar ervaring. Vanzelfsprekend heb je een studie notarieel recht en de beroepsopleiding afgerond, kennis van het ondernemingsrecht in ruime zin, ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht, bezit je projectmanagement skills en kun je goed het overzicht bewaren. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en kun je goed in teamverband werken in een internationale omgeving. Ben jij goed georganiseerd, zelfstandig, sociaalvaardig en een echte teamspeler, dan zijn wij op zoek naar jou!

4. Interesse

Ben jij deze gedreven en enthousiaste teamplayer met internationale blik? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Nelleke Mensink (Recruitment Manager) via nelleke.mensink@bakermckenzie.com.