Language:

Description

1. Informatie

Binnen de praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam treden wij in hecht teamverband op voor een breed scala van Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen en ondernemingen op het gebied van Nederlandse en internationale financieringstransacties, securitisations, debt capital markets, structured finance en het financieel toezichtrecht.
Het team onderscheidt zich door een brede expertise en de mogelijkheid tot specialisatie die aansluit bij de interesse en vaardigheden van de individuele advocaat. Het Nederlandse team bestaat uit zestien advocaten en is sterk groeiende. Wij vinden het belangrijk dat jij denkt en werkt vanuit het team.

2. Functie

Als advocaat Banking & Finance binnen het lending team bied je hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bij o.a. acquisitiefinancieringen, vastgoedfinancieringen en projectfinancieringen en alle bijkomende werkzaamheden voor vooraanstaande Nederlandse en internationale cliënten. Je krijgt in het team veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om je verder te ontwikkelen.
Binnen de internationale practice group word jij intensief opgeleid en onderhoud je nauwe contacten met binnenlandse- en buitenlandse collega's. Het Baker McKenzie netwerk kent veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, niet alleen inhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdelijk in het buitenland bij een ander Baker McKenzie kantoor te werken in het kader van het Associate Trainee Programme.

3. Eisen

Wij zoeken een enthousiaste advocaat-medewerker met een afgeronde advocaatstage tot maximaal negen jaar relevante werkervaring in de financiële transactiepraktijk in de advocatuur of de bancaire sector, met een goede kennis van en interesse in het Nederlands goederenrecht in brede zin.
Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze groeiende praktijk door je in teamverband in te zetten voor de cliënt en de praktijkgroep. Gezien het internationale karakter van onze werkzaamheden is een uitstekende beheersing van de Engelse taal een must en andere talen een pré.

Ben jij een enthousiaste advocaat-medewerker met focus op lending in een brede internationale setting met een uitdagende cliëntportefeuille en een leuk team, neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

4. Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Nelleke Mensink (Recruitment Manager), via nelleke.mensink@bakermckenzie.com.